Notuleren

 
Notuleren  

Adorte notuleert bij ondernemingsraden, woningcorporaties, huurdersorganisaties, Raden van Toezicht, aandeelhouders, CAO-partijen, maar ook bij inspraakavonden, congressen en brainstormsessies. Kortom: wij maken verslag van ieder gewenst gesprek.

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze van Adorte bij het notuleren.

Een vergadering in het Engels? Geen probleem. Aan u de keuze of het verslag in het Nederlands of het Engels wordt uitgewerkt.

Adorte levert ook de ambtelijk secretaris voor uw OR-vergaderingen, die naast het notuleren ook de vergaderingen voorbereidt.


Notulisten
Adorte maakt deel uit van een groot netwerk. Geregeld krijgen wij notuleerwerk aangeboden. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen zijn wij continu op zoek naar ervaren notulisten. Zij dienen te beschikken over een eigen laptop en eigen vervoer en hebben minimaal een HBO werk- en denkniveau, tezamen met een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wilt u opgenomen worden in ons bestand, stuur dan uw CV per e-mail naar ons toe. Wij nemen contact met u op zodra wij een geschikte klus voor u hebben.

 
Secretariaat op afstand    
Evenementen en congressen    
     
© Adorte 2018 info@adorte.nl +31 (0)165 - 729 417